5x Inspirerende Documentaires
5x Inspirerende Documentaires

5x Inspirerende Documentaires 16-04-2019 | documentaires

Documentaires op Netflix die je perspectief vergroten en inzichten geven.

 

  1. Given

Een reis over de wereld met een gezin bestaande uit ouders met twee jonge kinderen. Een reis waar je adembenemende plekken en verschillende culturen voorbij ziet komen en een reis waarbij diverse emoties tot uiting komen.

Surfers Aamion & Daize Goodwin zien reizen als verrijkend en zijn van mening dat kinderen in hun eerste jaren alles opnemen en daardoor vervormd worden.

Het verhaal wordt verteld door de ogen van het 6-jarige zoontje, die vanuit een cultureel perspectief het leven beter gaat verstaan. Deze documentaire prikkelt al je zintuigen!

Duur: 1u 14m

 

  1. Heal

Hoe onze gedachten, emoties en geloof invloed hebben op ons welzijn. Ons lichaam is zoveel intelligenter dan we ons kunnen voorstellen. Het is de basis en ons voertuig waardoor we mens kunnen zijn.
Het trainen van je aandachtspier heeft positieve gevolgen voor zowel Body als Mind. Ervaar en zie dat je daadwerkelijk invloed hebt op je gezondheid en wellicht daarmee ook op je geluk.

Duur: 1u 46m

 

  1. Tony Robbins – I AM NOT YOUR GURU

Lifecoach en NLP guru Tony Robbins wordt in deze documentaire gevolgd tijdens zijn seminars en hierbij doorbreekt hij patronen van zijn publiek. Zijn werkwijze is groots en meeslepend maar vooral energiek. Van beperkend naar werkend.

Duur: 1u 56m

 

  1. The Secret

De wet van de aantrekkingskracht is het geheim volgens de makers van The Secret. Wanneer je focus hebt en een heldere visie dan trek je dat aan. Het gaat over dat gedachten dingen worden en wat je aandacht geeft dat groeit. De nadruk ligt op hoe krachtig jouw gedachten zijn voor manifesteren voor hetgeen wat jij wilt. Wellicht voelt het erg Amerikaans aan maar de essentie is inspirerend en makkelijk toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Duur: 91m

 

  1. Ram Dass, Going Home

Ram Dass, een spiritueel leider, kreeg een herseninfarct, waar hij ernstige spraakstoornis aan overhield. Zijn herseninfarct heeft ertoe geleid dat hij zich naar binnen keerde en veel ontdekte. In deze documentaire van 31 minuten brengt hij zijn wijsheid tot uitdrukking en deelt hij zijn levenslessen. Ram Dass is in de 80 en denkt nu extra na over de dood. In tegenstelling tot velen ziet hij de dood niet als iets engs of slechts. Hij ziet het als een rijkdom. Laat je inspireren door een wijs man over het leven, de liefde, bewustzijn en de dood.

Duur: 31m

 

Veel kijk plezier!

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller