Over Zayra
Over Zayra

Over Zayra

Mijn mooiste leven leid ik door elke dag bezig te zijn met zelfontwikkeling, geestelijke groei, genieten en houden van mijn manier van leven op dat moment.

Een aantal jaar heb ik met veel plezier in de communicatie- & PR branche gewerkt. Rationeel gezien ging ik voor mijn leeftijd als een tierelier, maar mijn emotionele deel kon ik moeilijk verstaan. Dat resulteerde in mijn mooiste cadeau in een lelijke verpakking; een persoonlijke crisis in de vorm van een burn-out. Dit was voor mij het keerpunt om mijn hart te gaan volgen.

 

Deze tijd heeft mij geholpen om mijn (zelf)bewustzijn te ontwikkelen en te vergroten. Ik werd uitgedaagd om mijn emoties, gedachten, gedrag en drijfveren te onderzoeken. Hier kwam mijn interesse naar de drijfveren van het menselijke gedrag duidelijk naar voren. Wat beweegt mensen? Waarom doen ze wat ze doen? Ik ontdekte dat dit voor mij meer was dan een interesse. Het is mijn passie. Iets wat ik niet zomaar meer kon loslaten en mijn brandstof is voor positieve energie.

Mijn persoonlijke kernwaarden zijn:

  1. Vrijheid
  2. Van betekenis zijn
  3. Verbondenheid
  1. Humor
  2. Schoonheid
  3. Ontwikkeling en groei

Deze waarden vind je terug in al mijn activiteiten zowel privé als werkomgeving.

Mijn expertise ligt bij het coachen, trainen en ontwikkelen van zelfinzicht. Zowel persoonlijk als professioneel. Ik ben van mening dat professionele ontwikkeling het verlengstuk is van de basis en dat ben jij zelf. Ik maak gebruik van Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Systemisch werken, TimeLine Therapy, aandachtstraining en diverse gesprekstechnieken. Als Master coach heb ik verdieping verkregen vanuit diverse opleidingen.

Ik deel mijn expertise maandelijks op Holistik en Bedrock Magazine.

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller