Aanbod
Aanbod

Aanbod

Leiderschap coaching

 1. Bewustwording
 2. Inzichten
 1. Verandering
 2. Groei en motivatie

Hoe kan ik een effectieve combinatie maken tussen de inhoud van je werk als expert en jouw rol als leider van een groep mensen?

Hoe geef je je mensen kaders mee maar bied je tegelijkertijd ook ruimte aan jouw team?

Jij werkt het best, als je weet wie je bent, wat je wilt, wat kunt en welke leiderschapsstijl bij je past. Dit traject geeft je inzichten en vaardigheden om jezelf te leiden en richting te geven met focus, zelfvertrouwen en energie.

 

De kunst van de balans tussen leiden en verleiden.

Leiden gaat over duidelijk zijn wat de kaders zijn

Verleiden gaat over motiveren en persoonlijke belangstelling tonen.

 

We maken ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten waardoor jij door kunt groeien en ontwikkelen tot de ondernemer/leidinggevende die je wil zijn.

Loopbaan coaching

 1. Waarden
 2. Kwaliteiten
 1. Drijfveren
 2. Kiezen

Hoe komen we er achter wat we écht willen, als we niet hebben geleerd hoe we daarachter komen?

Er is ons vooral geleerd om te kijken naar wat we kunnen: aan vaardigheden en competenties. Echter is dit een andere vraag dan wat we willen. Wat wil je gaat over jouw intrinsieke motivatie en over datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Het gaat over jouw gevoel. Wat je kan, aan vaardigheden en competenties, gaat over extrinsieke motivatie en datgene wat anderen in jou bewonderen. De ontdekking van wat wil ik kan soms ook in groot contrast staan met hetgeen dat jij goed kan.

Weten wat je kan en niet weten wat je wilt zorgt vaak voor een sluimerend gevoel van onrust, ontevredenheid en leegte. Je hebt niet het idee dat je iets doet wat er écht toe doet. Je doet wat je doet wellicht om zekerheid te creëren, in de vorm van geld en comfort, zodat je de confrontatie niet hoeft aan te gaan. Een kwestie van de overlevingsknop in doe-modus zetten, op robot-stand staan en gaan. Dit is de weg vanuit extrinsieke motivatie, de weg vanuit het hoofd, en is vaak gebaseerd op angst.De weg voor intrinsieke motivatie vanuit je hart is een weg waarbij een andere volgorde komt kijken. Je gaat vanuit een ander perspectief kijken naar jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Ik help jou om te ontdekken wat de rode draad is tussen wie je bent, wat je echt wil, wat je kan. Om vanuit hier te kijken wat erbij jou past op de arbeidsmarkt i.p.v. waar jij past op arbeidsmarkt. Ik help je bij dit onderzoek en we ontdekken waar jij echt voldoening uithaalt.

Stress- & burn-out coaching

 1. Inspanning vs Ontspanning
 2. Orde in chaos scheppen
 1. Grenzen stellen
 2. Kernwaarden

Jij (over) leeft.. Je hebt het gevoel alsof je een marathon hebt gelopen en er geen tijd was om adem te halen. Je bent over je eigen grenzen heen gegaan en nu voel je je leeg, onvoldaan en uitgeput. Het lijkt alsof alle radiostations aan staan en dat zorgt voor enorm veel ruis. Dat is zwaar, heel zwaar. Samen ontdekken we hoe en van wat jouw vuurtje weer aangaat om jouw motor opgang te krijgen.

Familieopstelling

 1. 1-op-1 Opstelling
 2. Groepsopstelling
 1. Representant
 2. Vraaginbrenger

Een familiesysteem heeft veel meer impact op ons leven dan wij ons beseffen.

In een systeem is alles en iedereen met elkaar verbonden. In een familiesysteem vindt overdracht plaats, generatie naar generatie, zichtbaar en onzichtbaar, bewust en onbewust.

Een familieopstelling is een doeltreffende methode om inzicht te krijgen in de invloedssfeer waarin jij je in bevindt.

Het geeft je toegang tot informatie waar wij met ons hoofd niet bij kunnen maar wat er wel is.

Het kan gaan over een familie, maar ook over een organisatie, waarbij de onderlinge verhoudingen tussen de betrokkenen zichtbaar worden. Je kijkt d.m.v. een opstelling wat er op diep onbewust niveau bij iemand speelt.

Het onderbewuste heeft geen woorden nodig, in tegenstelling tot ons ratio. Met een opstelling willen we juist uit de verhalen blijven, maar zien en ervaren wat er echt speelt op (ziels)niveau.

Het biedt de mogelijkheid om patronen en dynamieken aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons onderbewuste.

Je hebt geen enkele voorkennis van Familieopstellingen nodig om deel te kunnen nemen.

Een duurzaam resultaat:

 • Meer vrijheid ervaren
 • Realiseren van doelen
 • Een hoger doel hebben
 • Vastberaden keuzes maken
 • Positief zelfbeeld
 • 100% zelfvertrouwen
 • Het verbeteren van (liefdes)relaties
 • Het maken van een (nieuwe) carrièrestap
 • Talenten en kwaliteiten (her)ontdekken en optimaal inzetten
 • Meer focus, rust, energie en vitaliteit
 • Meer zelfkennis en zelfinzicht

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller