Het Changemaker programma
Het Changemaker programma

Het Changemaker programma 25-02-2021 | Mind

 1. De kunst om in 2021 nu eens echt te doen wat je daadwerkelijk wilt.

 

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor jou als je ergens een brandend verlangen hebt maar niet precies weet hoe je dit het beste kan bereiken en/of vormgeven. Eén ding weet ik zeker… Jij wilt een gelukkig, zinvol en succesvol leven en voldoening en energie uit je dag halen – net zoals ieder ander. Maar hoe ziet dit eruit voor jou? Wat wil je precies? En wat moet je hiervoor doen?

Wellicht is de balans tussen wat je wilt en wat je moet doen nu niet in evenwicht en daarom weet je niet precies wat goed voor jou is. Herkenbaar?

 

 1. Jouw binnenwereld: wat wil ik?
 2. Jouw buitenwereld: Wat verwacht mijn omgeving?

 

Vele wijze mensen hebben hier boeken over geschreven om je een stap dichterbij het antwoord te brengen, maar dat is nog geen garantie dat je het ook echt gaat toepassen in jouw dagelijks leven. Ik help jou om binnen twee maanden te leven vanuit jouw intrinsieke motivatie: de motivatie die uit jezelf komt: je bent gemotiveerd om iets te doen waarin je echt  interesse hebt. Zodat je meer energie overhoudt en zorgt voor blijvende tevredenheid.

 

Klinkt dit bekend in jouw leven?

 1. Ik weet niet wat ik belangrijk vind.
 2. Ik weet niet wat ik precies wil.
 3. Ik wil mijn werk met plezier doen, maar wat moet ik dan precies doen?
 4. Ik wil meer energie overhouden aan het eind van de dag.
 5. Ik wil weten wat er het beste bij mij past.

 

Waar ben je naartoe onderweg als je geen idee hebt wat je bestemming is?

Als je ‘gewoon maar wat gaat proberen of doen’ of ‘je denkt wel dat het leuk kan zijn’ dan is de kans heel groot dat je ergens uitkomt waar je snel ontdekt dat je daar niet wilt zijn. Krijg je weer dat stemmetje in je hoofd: Is dit het nou? of ‘zie je wel dat je het weer niet lukt’. Gevolg: een sluimerend onbestemd gevoel van ontevredenheid. Herkenbaar?

Het is van cruciaal belang dat je jezelf richting geeft. Als je niet kan kiezen tussen je doelen of dromen dan betekent dat eigenlijk dat je het allemaal niet de moeite waard vindt. Er is dan geen echt verlangen, het is dan een vage wens. Een doel betekent dat je kiest. Vind jij jezelf de moeite waard om nu echt te gaan doen wat je wilt? Ik leer jou met succes jouw verlangen te ontdekken en  om te zetten in werkelijkheid.

Het doel hiervan is om 2 maanden tijd een mentale transformatie te realiseren zodat de deelnemers met meer zelfvertrouwen door het leven gaan en beter weten wat ze nou daadwerkelijk willen en welke stappen je moet ondernemen.

 

Inhoud

 1. 1x online intake ter kennismaking á 30-45 minuten.
 2. 1x 1-op-1 live sessie in Amsterdam waarbij wij jouw persoonlijke waarden* gaan ontdekken en stappenplan maken voor de aankomende 2 maanden.
 3. 3x: 1-op-1 0nline coaching door mij waarin ik jou begeleid. Elke 2 weken hebben wij een 1-op-1 call á 60 minuten.
 4. Een persoonlijk werkboek afgestemd op jouw behoefte/doel (digitaal).
 5. We hebben intensief contact zodat jij niet 2 weken hoeft te wachten met je vraag maar direct aan de slag kan als je ergens tegen aan loopt.
 6. 1x een online zoom masterclass van 30 minuten waar ik praktische tips en handvaten geef en jij je vragen kan stellen.
 7. 1x  follow-up van 30 minuten.

 

*Je kan niet leven vanuit wat jij belangrijk vindt als je je waarden niet helder hebt. Jouw waarden staan voor jouw drijfveren en wat jij het belangrijkst vindt in jouw leven.

Jouw waarden kennen = jezelf kennen

Jouw waarden niet kennen = jezelf niet kennen.

Gevolg: niet weten wat je echt wilt.

 

 

Wat levert het je op?

 1. Je hebt zelfvertrouwen want je hebt zelfkennis.
 2. Je weet wat je wilt en waar je hart sneller van gaat kloppen.
 3. Je durft te kiezen voor jezelf.
 4. Je weet, voelt en handelt naar datgeen wat jij belangrijk vindt.
 5. Een concreet stappenplan.
 6. Je weet wat je prioriteiten zijn.
 7. Er komt meer energie binnen dan eruit gaat.

 

Kortom; je ervaart innerlijk geluk en creëert het leven dat bij jou past.

 

Praktische informatie

Start: 8 april 2021

Investering: €697,- (ex. btw)

Je mag het ook in 2 termijnen betalen van €348,50 (ex. btw) betalen.

Belastingaftrek: Als particulier kun je loopbaancoaching  (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan is het verkrijgen van een (nieuwe) baan of het behouden van je huidige baan. Er is een drempel van €250,-. Bijna alle kosten voor loopbaancoaching of outplacement zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Vraag de belastingdienst of je belastingconsulent om advies. Deze regeling geld tot en met 2021.

 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op via de mail.

Aanmelden:

 

Als dit is wat je echt wilt, wat houd je dan tegen? Er is altijd een reden om iets niet te doen. Bijvoorbeeld omdat het geld kost, nu niet de tijd is of je bent bang voor het onbekende. Deze gedachten zijn gebaseerd op angst en angst is de slechtste raadgever. Wil jij over een paar jaar zeggen: Had ik maar….? of ik weet het nog steeds niet…?

Gelukkig is er daarentegen ook altijd een reden om iets wel te doen. Bijvoorbeeld omdat jij het jezelf waard vindt om dit te ontdekken want ergens weet je dat dit leidt naar een gelukkigere en energieker leven.

 

Voel jij je aangesproken door dit verhaal en loop je rond met vragen als: wat wil ik echt? Wat vind ik daadwerkelijk belangrijk in mijn werk? Dan is het Changemaker programma iets voor jou! Vul dan onderstaand contact formulier in als je je wilt aanmelden of een vraag hebt. Dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

 


 

 

Even een hersenkraker:

– Hoe denk jij dat Max Verstappen één van de beste formule 1 coureur geworden?

– Hoe werd Marco Borsato de beste zanger van Nederland?

– Wat maakte dat zwemmer Maarten van der Weijden wereldkampioen werd en ook de elfstedentocht uitzwom?

 

Een grenzeloos en brandend verlangen!

Doordat zij leven voor hun passie en doen wat ze echt willen weten zij buitengewone resultaten te boeken.

Ik leer jou met succes jouw verlangen om te zetten in werkelijkheid. Volg je hart en het leven zal je belonen.

 

Zij gingen je voor:

 1. ”Door inzicht te krijgen in mijn drijfveren als persoon en antwoord te krijgen waarom ik doe wat ik doe, kan ik makkelijk keuzes maken die bij mij passen. Ik ben hierdoor veel besluitvaardiger en daardoor durf ik buiten mijn comfortzone te gaan. Ik heb dankzij dit traject een switch in mijn carrière durven maken. Dank daarvoor!”
 2. ”Een traject waarbij ik als coachee aan het roer sta maar waar jij als coach soms net even op de juiste knoppen weet te drukken voor nieuwe inzichten of in de actiemodus te komen. Dat is niet alleen maar zware kost maar gaat gepaard met een gepaste dosis humor! In plaats van dat het zwaar was ging ik elke keer met veel energie weer weg!”
 3. ”Dit is een essentieel hulpmiddel om jezelf, je persoonlijke waarden en je doelen in je leven te bepalen.”
 4. ‘’Zayra is duidelijk, professioneel en werkt doelgericht. De veelzijdigheid van het aanbod sprak mij aan. Spellen, gesprekken en testen. Ik kan nu woorden geven aan wat belangrijk is voor mij en waar mijn talenten liggen.’’

 


 

 

 

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller