New Years Boost
New Years Boost

New Years Boost 07-09-2019 | Boost

Dit is de boost die jou binnen 1 sessie helpt met het antwoord op de vraag:

‘Wat wil ik nou echt?’

 

Ik weet het, het is geen makkelijk vraag om te beantwoorden, maar wel een levensvraag die bij veel professionals speelt. Het is de zoektocht om erachter te komen waar je hart sneller van gaat kloppen en je ogen van gaan stralen. Alleen waar begin je? Wat moet je doen? en hoe kom je daar?

 

Wellicht herken je deze uitdagingen…

 

 1. Hoe volg ik mijn intuïtie?
 2. Hoe weet ik wat ik wil?
 3. Hoe kan ik een bijdrage of toegevoegde waarde leveren?
 4. Hoe kan ik de juiste keuzes maken?
 5. Waar kom ik elke dag met plezier voor uit mijn bed?
 6. Hoe weet ik wat ik echt belangrijk vind in mijn werk of relatie?
 7. Hoe krijg ik rust in mijn hoofd?

 

Vele wijze mensen hebben hier boeken over geschreven. Waardevol maar alsnog moet jij beginnen aan jouw eigen zoektocht om antwoord te krijgen. Dit staat nergens voor jou persoonlijk uitgeschreven. Je krijgt tools en tips aangereikt maar je moet het alsnog zelf doen. Dat kost tijd en ik zie dat veel mensen die tijd niet ‘hebben’ of echt willen vrijmaken. Tegenwoordig willen wij efficiëntie en liever vandaag dan morgen. Het antwoord is namelijk niet universeel maar persoonsgebonden dus vraagt het ook om een persoonlijke aanpak.

Ik help jou 1-op-1 om in één sessie jouw persoonlijke antwoord te vinden op jouw vraag naar jouw weg.

 

Hoe zou het voor je zijn als je heel duidelijk weet wat je echt belangrijk vindt, je daarom makkelijk keuzes kan maken vanuit vertrouwen en je kan doen wat je het allerliefste doet…Hoe zou het zijn als je weet wat jouw weg is en wat je moet doen om gefocust en gemotiveerd te blijven en welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo duidelijk is dat je echt alleen nog in actie hoeft te komen en je aan het eind van de dag meer energie overhoudt dan dat het je kost? Dit hoef je niet alleen te doen.

 

Hoe zou het voor je zijn als iemand je in één 1-op-1 sessie persoonlijk begeleidt en jij daarna exact kan benoemen wat jou drijft en wat jij belangrijk vindt? De sleutel naar precies weten wat je wilt in je werk en/of relatie. Laat mij je helpen om jouw activiteiten weer waardevol te maken en te ontdekken wat je echt wil.

Dit kan door een 1-op-1 sessie waarbij wij ontdekken en stilstaan bij jouw rode draad, dit is de weg naar de juiste richting.

 

Wat levert het je op?

 

 1. Zelfverzekerd kunnen benoemen wat jij echt belangrijk vindt
 2. Moeiteloos keuzes maken
 3. Meer zelfvertrouwen
 4. Onafhankelijkheid: je weet waar je voor staat
 5. Juiste prioriteiten stellen
 6. Meer rust, focus en energie
 7. Intrinsieke motivatie
 8. Betere zelfkennis en zelfinzicht

 

Duurzaam resultaat, flow en geluk

 

Reactieve mensen handelen vanuit hun emoties. Proactieve mensen reageren vanuit hun waarden. – Stephen Covey.

 

Dit is NIET iets voor jou als jij…

 

X  Niet bereid en in staat bent om te investeren in jezelf.

X  Niet gelooft dat het mogelijk is om te doen wat je echt het liefste wilt.

X  Gelooft dat het niet anders kan.

 

Voor wie WEL?

 

 1. Als jij wil weten en leven naar wat jij echt belangrijk vindt.
 2. Als je veel energie wilt overhouden aan het eind van de dag met de dingen die jij wil doen
 3. Als jij geen keuzestress meer wil ervaren.
 4. Als jij bereid bent en in staat bent om te investeren in jezelf.
 5. Als jij nu in actie wil komen.

 

 1. Ja, ik doe mee

 

Praktische informatie

 

Deze new years boost zal 1-op-1 plaatsvinden. Jij weet na deze sessie wat jij echt belangrijk vindt en voor staat.

Data: 

– Maandag 11 januari

– Woensdag 20 januari

– Maandag 25 januari

– Vrijdag 29 januari

Tijden: maandag (of vrijdag) tussen 09.00 – 15.00 uur en woensdag 15.00 – 21.00 uur. beschikbaarheid ligt aan het animo.

Duur: 60 – 75 minuten
Locatie: Stories Amsterdam, Emmaplein 7A.

 

Investering: €109,-

incl. btw, koffie, thee & snacks.

 

Aanmelden

Ik nodig je uit voor de New Years boost als jij het jezelf waard vindt om je persoonlijke waarden te ontdekken en daarmee je doelen & dromen te verwezenlijken. Meld je hier aan voor de boost en geef jouw voorkeursdata en tijden aan. Na mijn bevestigingsmail ontvang je een betalingsverzoek via Tikkie en indien deze is voldaan is jouw reservering voltooid.

 

 1. Aanmelden

 

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@zayramuller.nl of Whatsapp/bel me op 06 28 25 86 62.

 

Wat heeft het anderen opgeleverd?

 

‘’Ik wilde je nog een keer bedanken voor de fijne training. Bijzonder dat er ineens allemaal herkenbare en passende woorden voor je op tafel liggen. Denk ook heel toepasbaar voor in de praktijk. Een compliment voor jou want jij als coach voelde alles heel goed aan, dat was ook heel prettig.’’

 

‘’Dankzij het waardenspel heb ik vrijdag direct de keuze gemaakt om toch niet verder te gaan met het project in Brussel. Dit heb ik ook gelijk naar mijn manager gecommuniceerd. Ik merk direct dat ik makkelijker keuzes kan maken.’’

 

‘’Ik heb geleerd wat mijn belangrijkste persoonlijke waarden zijn en deze te gebruiken bij het maken van beslissingen en weten hoe ik echt naar mijzelf kan luisteren of bij mijzelf kan blijven. Ik weet welke keuzes ik kan maken die goed zijn voor mij en mij energie geven! Dankjewel.’’

 

Wat heeft mij het opgeleverd?

 

Een aantal jaar geleden zat ik vast en ben ik samen met mijn coach een zoektocht gestart naar hetgeen waarvoor ik moeiteloos en met energie mijn bed uit zou komen. Het ontdekken van mijn waarden was voor mij een eureka moment. Wat ik voorheen niet in woorden kon vatten lag nu ineens voor mij op tafel. Kort, krachtig en vol zelfvertrouwen kon ik ineens woorden aangeven aan wat ik belangrijk vind.

Vanaf dat moment wist ik zeker waar ik met plezier mijn bed voor uitkom, wat ik echt wil en hoe ik wil leven en zijn. Als mens, partner, vriendin, zus, dochter, collega, ondernemer en coach.
Dit zorgt ervoor dat ik gemakkelijk keuzes kan maken in mijn leven. Ik check deze met mijn waarden, zo weet ik zeker dat ik de keuze past bij wat ik belangrijk vind.

Helaas is dit niet iets waar we dagelijks bij stil staan en wat we hebben geleerd op school om woorden aan te geven. Leven vanuit je waarden is leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Dit betekent dat je deze niet kan bedenken maar moet onderzoeken. Elk mens heeft één stel waarden en deze zijn in elke context hetzelfde (privé en zakelijk). Naar aanleiding van mijn korte verhaal wil ik jou inspireren en helpen om dit te ontdekken in één sessie. Dit is namelijk niet simpel om zelf te doen en daarom wil ik jou hierbij helpen zodat je meer richting krijgt, beter weet wat je belangrijk vindt en hierdoor rust, vertrouwen, energie en motivatie ervaart.

 

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@zayramuller.nl of Whatsapp/bel me op 06 28 25 86 62.

 

 1. Yes I’M

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller