Autumn Boost: my way
Autumn Boost: my way

Autumn Boost: my way 07-09-2019 | Boost

Dit is de 60 minuten boost die jou helpt met het antwoord op de vraag:

‘Wat wil ik nou echt?’

 

Ik weet het, het is geen makkelijk vraag om te beantwoorden, maar wel een levensvraag die bij veel Millennials speelt. Het is de zoektocht om erachter te komen waar je hart sneller van gaat kloppen en je ogen van gaan stralen. Alleen waar begin je? Wat moet je doen? en hoe kom je daar?

 

Wellicht herken je deze uitdagingen…

 

 1. Hoe volg ik mijn intuïtie?
 2. Hoe weet ik wat ik wil?
 3. Hoe kan ik een bijdrage of toegevoegde waarde leveren?
 4. Hoe kan ik de juiste keuzes maken?
 5. Waar kom ik elke dag met plezier voor uit mijn bed?
 6. Hoe kan ik blij zijn met mijzelf?
 7. Hoe weet ik waar ik voor sta?

 

Vele wijze mensen hebben hier boeken over geschreven. Waardevol maar alsnog moet jij beginnen aan jouw eigen zoektocht om antwoord te krijgen. Dit staat nergens voor jou persoonlijk uitgeschreven. Je krijgt tools en tips aangereikt maar je moet het alsnog zelf doen. Dat kost tijd en ik zie dat veel mensen die tijd niet ‘hebben’ of echt willen vrijmaken. Tegenwoordig willen wij efficientie en liever vandaag dan morgen. Het antwoord is namelijk niet universeel maar persoonsgebonden dus vraagt het ook om een persoonlijke aanpak.

Ik help jou 1-op-1 om in één sessie jouw persoonlijke antwoord te vinden op jouw vraag naar jouw weg.

 

Hoe zou het voor je zijn als je heel duidelijk weet wat je echt belangrijk vindt, je daarom makkelijk keuzes kan maken vanuit vertrouwen en je kan doen wat je het allerliefste doet…Hoe zou het zijn als je weet wat jouw weg is en wat je moet doen om gefocust en gemotiveerd te blijven en welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo duidelijk is dat je echt alleen nog in actie hoeft te komen en je aan het eind van de dag meer energie overhoudt dan dat het je kost? Dit hoef je niet alleen te doen.

 

Hoe zou het voor je zijn als iemand je 60 minuten in een 1-op-1 sessie persoonlijk begeleidt en jij daarna exact kan benoemen wat jou drijft en wat jij belangrijk vindt? De sleutel naar precies weten wat je wilt in je werk en/of relatie. Laat mij je helpen om jouw activiteiten weer waardevol te maken en te ontdekken wat je echt wil.

Dit kan door een 1-op-1 sessie waarbij wij ontdekken en stilstaan bij jouw rode draad, dit is de weg naar de juiste richting.

 

Wat levert het je op?

 

 1. Zelfverzekerd kunnen benoemen wat jij echt belangrijk vindt.
 2. Moeiteloos keuzes maken
 3. Meer zelfvertrouwen
 4. Onafhankelijkheid: je weet waar je voor staat
 5. Juiste prioriteiten stellen
 6. Meer rust, focus en energie
 7. Intrinsieke motivatie
 8. Betere zelfkennis en zelfinzicht

 

Duurzaam resultaat, flow en geluk

 

Dit is NIET iets voor jou als jij…

 

X  Niet bereid en in staat bent om te investeren in jezelf.

X  Niet gelooft dat het mogelijk is om te doen wat je echt het liefste wilt.

X  Gelooft dat het niet anders kan.

 

Voor wie WEL?

 

 1. Als jij wil weten en leven naar wat jij echt belangrijk vindt.
 2. Als je veel energie wilt overhouden aan het eind van de dag met de dingen die jij wilt doen
 3. Als jij geen keuzestress meer wil ervaren.
 4. Als jij bereid bent en in staat bent om te investeren in jezelf.
 5. Als jij nu in actie wilt komen.

 

 1. Ja, ik doe mee

 

Praktische informatie

 

Deze Autumn Boost zal 1-op-1 plaatsvinden. Jij weet na deze sessie wat jij echt belangrijk vindt en voor staat.

Data:

September:

– Woensdag 11 september (alleen: 20.00 uur)

– Woensdag 18 september

-Woensdag 25 september

 

Oktober:

-Woensdag 2,9,16, 23 en 30 oktober

 

Tijden:  15.30 – 20.00 uur. beschikbaarheid ligt aan het animo.

Duur: 60 – 80 minuten.
Locatie: Stories Amsterdam, Herengracht 213-11.

 

Investering: €77,-

Early bird t/m 16 september: €65,-

incl. btw, koffie, thee & snacks.

 

Aanmelden

Ik nodig je uit voor de Autumn boost als jij het jezelf waard vindt om je persoonlijke waarden te ontdekken en daarmee je doelen & dromen te verwezenlijken. Meld je hier aan voor de boost en geef jouw voorkeursdata en tijden aan. Na mijn bevestigingsmail ontvang je een betalingsverzoek via Tikkie en indien deze is voldaan is jouw reservering voltooid.

 

 1. Aanmelden

 

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@zayramuller.nl of Whatsapp/bel me op 06 28 25 86 62.

 

Wat heeft mij het opgeleverd?

 

Een aantal jaar geleden zat ik vast en heb ik samen met mijn coach een zoektocht gestart naar hetgeen waarvoor ik moeiteloos en met energie mijn bed uit zou komen. Dit moment was voor mij een eureka moment.  Wat ik voorheen niet in woorden kon vatten lag nu ineens voor mij op tafel en ineens kon ik er kort en krachtig vol zelfvertrouwen woorden aangeven.

Ineens wist ik waar ik met plezier mijn bed voor uit kom, wat ik echt wil en hoe ik wil leven en zijn.  Als mens, partner, vriendin, zus, dochter, collega, ondernemer en coach.

Dit zorgt ervoor dat ik gemakkelijk keuzes kan maken, weet wat ik echt belangrijk vind, mijn energie kan managen en meer rust, zelfvertrouwen en intrinsieke motivatie ervaar op al mijn levensgebieden.

Helaas is dit niet iets waar we dagelijks bij stil staan en wat we hebben geleerd op school om woorden aan te geven. Maar naar aanleiding van mijn verhaal wil ik jou inspireren en helpen om dit te ontdekken binnen 60 minuten. Dit is namelijk niet simpel om zelf te doen daarom wil ik jou hierbij helpen zodat je meer richting krijgt, beter weet wat je belangrijk vindt en hierdoor rust, vertrouwen, energie en motivatie ervaart.

 

 

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@zayramuller.nl of Whatsapp/bel me op 06 28 25 86 62.

 

 1. Yes I’M

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller