Summerboost 1:1 – Ontdek wat jij echt belangrijk vindt in 60 minuten
Summerboost 1:1 – Ontdek wat jij echt belangrijk vindt in 60 minuten

Summerboost 1:1 – Ontdek wat jij echt belangrijk vindt in 60 minuten 24-07-2019 | Keuzes

Wellicht herken je het… Je droomt ervan om te kunnen doen wat je het allerliefste doet in je werk en/of privé, maar soms weet je niet precies wat dat is of betwijfel je of je de juiste keuzes maakt. Is dit het nou? Diep van binnen weet je het wellicht wel en wil je er voorgaan maar toch houdt iets je tegen. Je ervaart de activiteiten die je op een dag doet meer als een verplichting, dingen die je moet in plaats van echt wilt.  Je ervaart dit als beperkend in de vorm van bijvoorbeeld irritatie, frustratie of energieloos. Je wilt nu toch wel echt weten wat jij precies wilt en wat jouw weg is. Waar moet je alleen beginnen?

 

 1. ”Waarden kun je zien als leidende principes, die ons kunnen helpen bij het nemen van beslissingen”


Hoe zou het voor je zijn als…
je heel duidelijk weet wat je echt belangrijk vindt, je daarom makkelijk keuzes kan maken vanuit vertrouwen en je kan doen wat je het allerliefste doet…Hoe zou het zijn als je weet wat jouw weg is en wat je moet doen om gefocust en gemotiveerd te blijven en welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo duidelijk is dat je echt alleen nog in actie hoeft te komen en je aan het eind van de dag meer energie overhoudt dan dat het je kost? Dit hoef je niet alleen te doen. Hoe zou het voor je zijn als iemand je 60 minuten in een 1-op-1 sessie persoonlijk begeleidt en helpt met het ontdekken van jouw persoonlijke waarden? De sleutel naar precies weten wat je wilt in je werk en/of relatie. Laat mij je helpen om jouw activiteiten weer waardevol te maken en te ontdekken wat je echt wil.

 

Dit kan door een 1-op-1 sessie waarbij wij ontdekken en stilstaan bij jouw persoonlijke waarden, dit is de weg naar de juiste richting. Ieder mens heeft vijf unieke waarden: die dingen die wij belangrijk vinden in het leven. Vaak handelen we alleen in ons dagelijks leven niet naar onze waarde want we laten ons beïnvloeden door de omgeving en/of maatschappij. Hierdoor liggen jouw persoonlijke waarden vaak diep verborgen en is het nu tijd om ze aan de oppervlakte te brengen zodat jij kan doen wat je echt wilt…

 

Resultaat

Wat levert het jou op?

 

 1. Vastberaden keuzes maken
 2. Meer zelfvertrouwen
 3. Onafhankelijkheid: je weet waar je voor staat
 4. Juiste prioriteiten stellen
 5. Meer rust, focus en energie
 6. Intrinsieke motivatie
 7. Betere zelfkennis en zelfinzicht

 

‘Je leven wordt waardevoller. Je krijgt een voldaan gevoel, omdat je de dingen doet die voor jou betekenisvol zijn.’

 

Duurzaam resultaat, flow en geluk

 

Dit is NIET iets voor jou als jij…

 

X  Niet bereid en in staat bent om te investeren in jezelf.

X  Niet gelooft dat het mogelijk is om te doen wat je echt het liefste wilt.

X  Gelooft dat het niet anders kan.

 

Voor wie WEL?

 

 1. Als jij wil weten en leven naar wat jij echt belangrijk vindt.
 2. Als je veel energie wilt overhouden aan het eind van de dag met de dingen die jij wilt doen
 3. Als jij geen keuzestress meer wil ervaren.
 4. Als jij bereid bent en in staat bent om te investeren in jezelf.
 5. Als jij nu in actie wilt komen.

 

Je waarden zijn als een soort van meetlat voor je activiteiten. Als in jouw activiteiten je waarden zitten dan zal je zien dat dit je energie oplevert.

 

 1. Ja, ik doe mee

 

Praktische informatie

 

Deze summerboost zal 1-op-1 plaatsvinden. Jij weet na deze sessie wat jij echt belangrijk vindt.
Samen kijken we welke concrete stappen je kan zetten voor een om volgens je waarden te gaan leven en zal ik als extra een kleine meditatie met je doen om de waarden te implementeren in je systeem. Zodat je deze niet alleen weet maar ook voelt en naar gaat leven.

 

Data:

-Donderdag 1 augustus

-Donderdag 22 augustus

-Dinsdag 27 augustus

-Donderdag 29 augustus

 

Tijden: tussen 09.30 – 12.00 uur en 15.30 – 20.00 uur. beschikbaarheid ligt aan het animo.

Duur: 60 – 80 minuten.
Locatie: Amsterdam (Oud-West/Centrum).

 

Investering: €60,-

 

Aanmelden

Ik nodig je uit voor de summerboost als jij het jezelf waard vindt om je persoonlijke waarden te ontdekken en daarmee je doelen & dromen te verwezenlijken. Meld je hier aan voor de Summerboost en geef jouw voorkeursdata en tijden aan. Na mijn bevestigingsmail ontvang je een betalingsverzoek via Tikkie en indien deze is voldaan is jouw reservering voltooid.

 

 1. Aanmelden

 

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@zayramuller.nl of Whatsapp/bel me op 06 28 25 86 62.

Waarden zijn bovendien zo krachtig dat ze langs overtuigingen heen gaan en direct het gedrag beïnvloeden. 

 

Wat heeft mij het opgeleverd?

 

Een aantal jaar geleden zat ik vast en heb ik samen met mijn coach een zoektocht gestart naar hetgeen waarvoor ik moeiteloos en met energie mijn bed uit zou komen. Het moment dat wij het waardenspel gingen spelen was voor mij een eureka moment. Wat ik voorheen niet in woorden kon vatten lag nu ineens voor mij op tafel. Mijn persoonlijke waarden van wat ik onderhuids echt belangrijk vind kon ik ineens uitspreken.

 

Mijn persoonlijke kernwaarden zijn:

 1. Vrijheid
 2. Van betekenis zijn
 3. Humor
 4. Schoonheid
 5. Ontwikkeling en groei

 

Deze waarden vind je terug in al mijn activiteiten zowel privé als werkomgeving. Mijn waarden zijn mijn drijfveren. Het laat mij zien wat mij motiveert, wat ik belangrijk vind en hoe ik wil leven en zijn. Als mens, partner, vriendin, zus, dochter, collega, ondernemer en coach.

Dit zorgt ervoor dat ik gemakkelijk keuzes kan maken, weet wat ik echt belangrijk vind, mijn energie kan managen en meer rust, zelfvertrouwen en intrinsieke motivatie ervaar op al mijn levensgebieden.

 

Helaas is dit niet iets waar we dagelijks bij stil staan en leven de waarden bij velen nog onbewust en worden deze niet aangeboord. Maar naar aanleiding van mijn verhaal wil ik jou inspireren en helpen om jouw persoonlijke waarden te ontdekken. Dit is namelijk niet simpel om zelf te doen daarom wil ik jou hierbij helpen zodat je meer richting krijgt, beter weet wat je belangrijk vindt en hierdoor rust, vertrouwen, energie en motivatie ervaart.

 

 

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@zayramuller.nl of Whatsapp/bel me op 06 28 25 86 62.

 

 1. Yes I’M

Contact

Zayra Muller

Training en Coaching

Copy rights

© Zayra Muller